Ombres a la foscor

Autor: Arturo Padilla de Juan
Editorial: Estrella Polar

Sis joves se'n van d'acampada a la muntanya. Aviat s'adonen que no estan sols. Hi ha una presència estranya que s'oculta entre els arbres, una ombra que els vigila de prop i els segueix sileciosament. No saben qui és, no saben què vol, ni tan sols s'imaginen com n'és, de perillosa, una ombra quan es fa fosc... El que comença sent una excursió agradable a la muntanya es converteix en un autèntic malson. I el pitjor de tot: potser encara s'amaguen més ombres a la foscor.

http://static0.grup62.cat/llibres_contingut_extra/31/30180_Ombres_a_la_foscor.pdf

3 comentaris:

  1. Ha estat un llibre molt interessant son quatre joves que van d'excursió a passar-s'ho bé però hi ha una especie de hombre inquietant que els irrita i els acaba amargant la excursió. Pero el fet d'aber una cosa intrigant proboca que vulguis seguir llegint més i més.

    ResponElimina
  2. Sóc el Víctor Sánchez de 2n ESO de jesuïtes Claver Lleida. Aquest llibre m'ha encantat durant tota la historia, et fa estar en intrigua, això m'ha agradat :). El que no m'ha acabat d'agradar ha estat el final, m'esperava un altre ben diferent, però això no treu que el llibre és molt interessant.

    ResponElimina
  3. Sóc la Uxua Garcia de l'Escola del Clot. M'ha agradat molt aquest llibre, al principi em va costar una mica començar-lo. Però al ser tan intrigant, t'enganxes de seguida. No pots parar de llegir i llegir perquè vols saber el secret dels protagonistes. Recomano aquest llibre, però he vist de millors, que tenen molt més misteri. Estic d'acord amb el Víctor que el final queda una mica ens suspens i és una mica estrany...Tot i així, és un llibre molt bo.

    ResponElimina