La increíble historia del chico del millón

Autor: David Walliams
Editorial: Montena

Joe Spud tiene todo lo que cualquier chico de su edad podría desear. ¿Todo? Joe Spud es el niño de doce años más rico del mundo. Tiene tanto dinero que ha comprado todo lo que se puede desear: un coche de Fórmula 1, medio millón de pares de deportivas (sin exagerar), un perro robot importado de Japón, un acuario con dos cocodrilos, y un tiburón y un parque de atracciones privado para el jardín. Pero lo que de verdad necesita no puede comprarse con dinero.

3 comentaris:

  1. Hola sóc el Bernat, alumne del col·legi Claver.
    Aquest llibre t'explica la historia d'un noi el qual esta cansat dels seus diners i decideix canviar la seva vida completament en una escola publica... Com li sortirà?
    M’ha agradat i el recomano perquè t’ensenya que com més diners tens no vol dir que siguis més feliç :).

    ResponElimina
  2. És un llibre que et fa reflexionar una mica, perquè la majoria de nosaltres ens pensem que les coses sempre estan valorades en diners, però es tot el contrari, per molts diners que tinguis si no tens amics i no tens gent que t’ estima i t’ ajuda al costat no ets res.
    Aquest noiet amb tants diners intentarà fer un gir brutal a la seva vida per poder canviar-la per sentir-se millor amb ell mateix. Com anirà tot plegat? Maria Guàrdia Col·legi Claver 2nESOB.

    ResponElimina
  3. Hola, soc un alumne del col·legi Claver i aquest llibre m'ha agradat bastant perquè és un llibre que et fa pensar en què a la vida no tot són els diners i que l'amistat és molt important. El recomano a tothom que li agradin els llibres d'humor perquè no hi ha molta emoció ni intriga.

    ResponElimina